Kort om Aarhus Rideklub

Aarhus Rideklub AAR blev stiftet 1904 og har siden været samlingssted for heste- og ride interesserede fra Århus og omegn. I 1937 blev Aarhus Ridehal bygget og indviet, og frem til 1994 var hallen og faciliteterne omkring den, tilholdssted for AAR.

I 1990 flyttede klubben til Vilhelmsborg, Danmarks Nationale Hestesportscenter og fik her nogle af de smukkeste "hesterammer" i Danmark.

Siden marts 2000 har AAR stået for driften af rideskolen samt Aarhus stalden og halvdelen af Hingstestalden.

Fotograf: Klaus Bjarner PhotoFotograf: Klaus Bjarner PhotoFotograf: Klaus Bjarner PhotoFotograf: Klaus Bjarner PhotoFotograf: Klaus Bjarner PhotoFotograf: Klaus Bjarner PhotoFotograf: Klaus Bjarner PhotoFotograf: Klaus Bjarner Photo