Velkommen til Aarhus Rideklub - en klub i konstant udvikling

Aarhus Rideklub er en klub med bredde.
Vi ønsker at favne eliten såvel som fritidsrytteren.
Vi vil skabe anerkendte og værdifulde arrangementer og kluboplevelser for børn, unge og voksne i ridesportens verden.
Aarhus Rideklub - en klub i konstant udvikling.

Vi er en af landets største rideklubber, vi tilbyder opstaldning, undervisning og tager heste i ridning ved vores dygtige beridere og beriderelever. Vi har en succesfulde rideskole med mange gode ponyer og heste. Endvidere afholder vi arrangementer på alle niveauer, fra elevstævner og ridelejre til distrikts- og landstævner i både spring og dressur.

Aarhus Rideklub holder til på Det Nationale Hestesportscener Vilhelmsborg syd for Aarhus, vi har faciliteter i særklasse tæt ved skov og strand, afslappet atmosfære, 12 minutter fra Århus C…

Kom på besøg og få en rundvisning. For flere oplysninger skriv til eller ring til chefberider Hans Jørgen Nørgaard på tlf. 40 87 72 45.

Århus Rideklub tilbyder:
3 ridehaller:
2 stk 20X60
1 stk 30X80
4 udendørs dressurbaner 30X80
Stor springbane
Galopbane
Fantastiske ridemuligheder i skov og natur
Private græsfolde

Pakke 1: 3.400 kr. (hest) / 3.140 kr. (pony kat. 1) / 2.920 (pony kat. 2 + 3)
Pakken inkluderer halmboks med udmugning 3 gange om ugen, foder, 1 x hø om dagen, fælles græsfold/jordfold 2-3 timer på hverdage, udlukning tur/retur på hverdage.

Pakke 2: 3.140 kr. (hest) / 2.900 (pony kat. 1) / 2.650 kr. (pony kat. 2+3)
Pakken inkluderer spåneboks selvpas, foder, 1 x hø om dagen, fælles græsfold/jordfold 2-3 timer på hverdage, udlukning tur/retur på hverdage.
Udover boksprisen betales for forbrug af spåner og træpiller, dette afregnes månedsvis bagud.

Vi tilbyder undervisning på alle niveauer både i spring og dressur. Vores undervisere er chefberider Hans Jørgen Nørgaard, berider Johnny Hansen samt beriderelev Sally Line Lundquist.