Velkommen til Aarhus Rideklub - en klub i konstant udvikling

Aarhus Rideklub er en klub med bredde.
Vi ønsker at favne eliten såvel som fritidsrytteren.
Vi vil skabe anerkendte og værdifulde arrangementer og kluboplevelser for børn, unge og voksne i ridesportens verden.
Aarhus Rideklub - en klub i konstant udvikling.

Vi er en af landets største rideklubber, vi tilbyder opstaldning, undervisning og tager heste i ridning ved vores dygtige beridere og beriderelever. Vi har en succesfulde rideskole med mange gode ponyer og heste. Endvidere afholder vi arrangementer på alle niveauer, fra elevstævner og ridelejre til distrikts- og landstævner i både spring og dressur.

Aarhus Rideklub holder til på Det Nationale Hestesportscener Vilhelmsborg syd for Aarhus, vi har faciliteter i særklasse tæt ved skov og strand, afslappet atmosfære, 12 minutter fra Århus C…

Århus Rideklub tilbyder:
3 ridehaller:
2 stk 20X60
1 stk 30X80
4 udendørs dressurbaner 30X80
Stor springbane
Galopbane
Fantastiske ridemuligheder i skov og natur
Private græsfolde

Vi tilbyder undervisning ved Chefberider Hans Jørgen Nørgaard, berider Johnny Hansen samt beriderelever.