Aktiviteter i Aarhus Rideklub

mationtofr
  • Næstkommende kalender emner

Aarhus Rideklub jule/nytårsshow 2021

Kan din hest/pony nogle sjove eller seje tricks? Har du altid drømt om at prøve at ride en kür i din egen sværhedsgrad? Har du lyst til at ride en kvadrille? Eller deltage i kæphest?

Onsdag den 28/12 holder vi juleshow for AAR’s ryttere i breddens navn. Det betyder, at vi sammen kan prøve kræfter med nogle af de ting, som ikke hører under almindeligt stævne.

Ideen er at få en hyggelig dag sammen, og det vil derfor være helt uformelt. Men det gør da ikke noget, hvis du har gjort lidt ud af din hest/pony og måske dig selv. Vi har hørt en nisse fortælle, at der vil være deltagere, som planlægger at køre en flot julestil hos både hest og rytter. Der er helt frit valg - kom i dit stiveste nytårspuds, med en nissehue eller bare som du er.

Arrangementet bliver afviklet som et show, hvor vi laver et program for dagen. Der vil være mulighed for at købe lidt julekager og andet godt i vores lille cafe - men vigtigst af alt er det, at vi får en hyggelig dag.

Hvem kan deltage?

Arrangementet er åbent for alle privat- og partryttere i Aarhus Rideklub. Hvis du skal bruge en rideskolehest skal denne ikke deltage i mere end max 2x45 min. aktivitet på dagen - altså én aktivitet per part ved delepart.

Download invitationen nedenfor og se, hvordan du tilmelder dig.