Aktiviteter i Aarhus Rideklub

< majjuni 2020jul >
mationtofr

Aarhus Rideklubs årlige sommer-ridelejr for privat- og partryttere 2020

Tidspunkt: 6/7-2020 kl. 08:45 – 9/7 2020 kl. 17:00. Vi spiser aftensmad sammen og hygger dagligt til kl. 21

Pris: 1200 kr.

Den årlige ridelejr bliver afholdt på Vilhelmsborg, og på grund af COVID-19, bliver den, desværre, uden fælles overnatning i år. Frokost, eftermiddagsmad og aftensmad spiser vi ved borde/ bænkesættene i Vognporten. Der kan vi sidde ”sammen, hver for sig” med 1 meters mellemrum, og i tørvejr.

Undervisningen kommer til at foregå udendørs på øst-anlægget eller springanlægget. Hvis der bliver åbnet for indendørs-idrætten, har vi også gul og blå hal. I år har vi pt. alle faciliteterne alene - selvfølgelig sammen med resten af AAR.

Hvem kan deltage?

Lejren er både for privat- & partryttere i AAR i aldersgruppen 10 – 18 år samt medlemmer af AAR, der medbringer egen pony/ hest, (der betales dog 150 kr. ekstra ved leje af boks og strøelse). Man skal selv kunne sadle op og af.

Vi har brug for hjælpere

Hvis alle hjælper til med noget, får vi den bedste lejr igen i år. Hjælpende hænder kan f.eks. være

• ”Kokke” til at fremtrylle aftensmad for de unge feinschmeckere, (fint ord for kræsne børnemunde), og de hjælpende ånder på ridelejren.
  • Hænder, der dækker borde og sætter mad frem til de sultne lejrdeltagere, tørrer bordene af og rydder op igen.
  • Nogen der er gode til at bage masser af boller og kager til de sultne munde.

Se listen over hjælperopgaver og byd ind, hvor der mangler hænder. Vi ved godt, at de fleste er på arbejde, men der er også brug for hænder efter kl. 16 og til frem til 21 alle dage, på nær torsdag, – hvor der bliver brug for et hav af hænder til oprydning og rengøring

Så 'kom bare do' og giv et nap med.

Hvad skal vi så lave?

Mest af alt skal vi hygge os og have det sjovt med vores 4 benede og 2 benede venner. Måske skal vi også ride skovtur, ride dressur, springe, lave horsemanship, ride ponygames, ride kvadrille, ride uden sadel, uden bøjler, ride over bomme. Vi rider 2 x om dagen.

Hvis vejret tillader det, skal vi helt sikkert grille nogle skumfiduser, pølser, springe minispring, lave orienteringsløb, måske øve programridning og meget andet. Vi er gået i tænkeboks og lover at lave det bedste program vi kan finde på. Har i nogle gode ideer eller input til hvad vi også kan lave, ’sammen hver for sig’, - så skriv dem til Mariann Rosenlund på mrosenlund@gmail.com

Tilmelding foregår pr mail til: Lene Kissmeyer på kontoret@aarhus-rideklub.dk, hvor der oplyses:

• Navn og mobilnummer på deltager og på den forælder der kan kontaktes, hvis det bliver nødvendigt.
  • Navn på hest/ pony/ part – udarbejder program med navne, som skal staves rigtigt
  • Oplys også gerne om allergier, medicin, eller andre informationer, der kunne være vigtige/ relevante for dig & os.

Betaling bliver sat på faktura og tilmelding er bindende.

Sidste frist for tilmelding er den 14/6-2020

Vi glæder os til at holde lejr for jer!

Dansk Rideforbunds ryttermærker

Aarhus Rideklub tilbyder løbende kurser i Dansk Rideforbunds ryttermærker.

Ryttermærkeuddannelsen er til for at give rytteren den bedst tænkelige start, og vi anbefaler, at alle børn og unge som minimum tager de tre basismærker - nemlig ryttermærke 1, 2 og 3.

Læs mere om ryttermærkerne på Dansk Rideforbunds hjemmeside

NB: Vi er ved at planlægge årets ryttermærkekurser. Datoer for afvikling meldes ud i klubben og findes her på hjemmesiden i løbet af foråret 2020