Aktiviteter i Aarhus Rideklub

mationtofr
  • Næstkommende kalender emner

Rideskole/træningsstævne

Aarhus Rideklub (AAR) byder velkommen til rideskole- og træningsstævne for alle rideskolens elever samt for de private heste/ponyryttere, der er medlem af AAR.

OBS! Ekvipagen må ikke have opnået placering i klassen ved distriktsstævner (C-stævner) i dressur.

Elevheste/ponyer og private heste/ ponyer starter særskilt i klasserne. Elever som har part i rideskolens heste/ponyer starter sammen med de private. Husk at angive hvis du er partrytter på tilmeldingskuponen.

Klasse Cirkatid Program
1 08:30 – 09:30 % klasse bane A. Privat/part/rideskole
2 09:30 – 11:30 % klasse bane B. Privat/part/rideskole
3 11:30 – 12:00 LC3 rideskoleelever
4 12:00 – 13:30 LC1 rideskolelever
5 13:30 – 15:00 LD1 (bane B) – individuelt program uden galop
6 15.00 – 16.30 LD1 (bane B) – holdridning (trækker tilladt)

Stævnet afholdes i Blå hal. Der vil være en hyggelig café, hvor det er muligt at købe mad og drikke til overkommelige priser. Så tag familien med til en hyggelig stævnedag på Vilhelmsborg.

Husk - de ovennævnte tider er foreløbige. De endelige tider vil afhænge af antallet af deltagere i de enkelte klasser, endelige starttider kommer på hjemmesiden den 25/9 2020.

Tilmelding

Tilmelding foregår på mail eller via tilmeldingsblanket senest fredag den 20/9 2020 - efteranmeldelser mod dobbeltgebyr. Tilmeldingsblanketter kan fås ved underviserne eller printes ud her fra hjemmesiden.

Har man betalt for det aflyste stævne den 29/3, så gør venligst opmærksom på det ved tilmelding.

Tilmelding på mail:

Skriv en mail til kontoret@aarhus-rideklub.dk i mailen angives flg:

1. Rytterens fulde navn
2. Hvilke klasser du vil deltage i (husk at angive det tydeligt, hvis du vil stille op i en blandet klasse (privat/part/rideskole)
3. Navne på 3 rideskole- heste/ ponyer du kunne ønske at stille op på, eller navnet på din (private) hest/ pony

Betaling skal ske ved tilmelding og skal indsættes på konto: 5072 1110331 – Husk påfør fulde navn på rytter/ eleven!

Tilmelding via blanket:

1. Udfyld og aflever tilmeldingsblanket til din underviser/postkassen ved kontoret, eller send den på mail.
2. Indsæt startgebyret på konto: 5072 1110331 – Husk angiv rytters navn

Prisen er 75 kr. pr. klasse. Obs. LD1 holdridning koster kun 50 kr.

Dressurprogrammer og tilmeldingsblanketter kan findes herunder.

Aarhus Rideklubs årlige sommer-ridelejr for privat- og partryttere 2020

Tidspunkt: 6/7-2020 kl. 08:45 – 9/7 2020 kl. 17:00. Vi spiser aftensmad sammen og hygger dagligt til kl. 21

Pris: 1200 kr.

Den årlige ridelejr bliver afholdt på Vilhelmsborg, og på grund af COVID-19, bliver den, desværre, uden fælles overnatning i år. Frokost, eftermiddagsmad og aftensmad spiser vi ved borde/ bænkesættene i Vognporten. Der kan vi sidde ”sammen, hver for sig” med 1 meters mellemrum, og i tørvejr.

Undervisningen kommer til at foregå udendørs på øst-anlægget eller springanlægget. Hvis der bliver åbnet for indendørs-idrætten, har vi også gul og blå hal. I år har vi pt. alle faciliteterne alene - selvfølgelig sammen med resten af AAR.

Hvem kan deltage?

Lejren er både for privat- & partryttere i AAR i aldersgruppen 10 – 18 år samt medlemmer af AAR, der medbringer egen pony/ hest, (der betales dog 150 kr. ekstra ved leje af boks og strøelse). Man skal selv kunne sadle op og af.

Vi har brug for hjælpere

Hvis alle hjælper til med noget, får vi den bedste lejr igen i år. Hjælpende hænder kan f.eks. være

• ”Kokke” til at fremtrylle aftensmad for de unge feinschmeckere, (fint ord for kræsne børnemunde), og de hjælpende ånder på ridelejren.
  • Hænder, der dækker borde og sætter mad frem til de sultne lejrdeltagere, tørrer bordene af og rydder op igen.
  • Nogen der er gode til at bage masser af boller og kager til de sultne munde.

Se listen over hjælperopgaver og byd ind, hvor der mangler hænder. Vi ved godt, at de fleste er på arbejde, men der er også brug for hænder efter kl. 16 og til frem til 21 alle dage, på nær torsdag, – hvor der bliver brug for et hav af hænder til oprydning og rengøring

Så 'kom bare do' og giv et nap med.

Hvad skal vi så lave?

Mest af alt skal vi hygge os og have det sjovt med vores 4 benede og 2 benede venner. Måske skal vi også ride skovtur, ride dressur, springe, lave horsemanship, ride ponygames, ride kvadrille, ride uden sadel, uden bøjler, ride over bomme. Vi rider 2 x om dagen.

Hvis vejret tillader det, skal vi helt sikkert grille nogle skumfiduser, pølser, springe minispring, lave orienteringsløb, måske øve programridning og meget andet. Vi er gået i tænkeboks og lover at lave det bedste program vi kan finde på. Har i nogle gode ideer eller input til hvad vi også kan lave, ’sammen hver for sig’, - så skriv dem til Mariann Rosenlund på mrosenlund@gmail.com

Tilmelding foregår pr mail til: Lene Kissmeyer på kontoret@aarhus-rideklub.dk, hvor der oplyses:

• Navn og mobilnummer på deltager og på den forælder der kan kontaktes, hvis det bliver nødvendigt.
  • Navn på hest/ pony/ part – udarbejder program med navne, som skal staves rigtigt
  • Oplys også gerne om allergier, medicin, eller andre informationer, der kunne være vigtige/ relevante for dig & os.

Betaling bliver sat på faktura og tilmelding er bindende.

Sidste frist for tilmelding er den 14/6-2020

Vi glæder os til at holde lejr for jer!

Dansk Rideforbunds ryttermærker

Aarhus Rideklub tilbyder løbende kurser i Dansk Rideforbunds ryttermærker.

Ryttermærkeuddannelsen er til for at give rytteren den bedst tænkelige start, og vi anbefaler, at alle børn og unge som minimum tager de tre basismærker - nemlig ryttermærke 1, 2 og 3.

Læs mere om ryttermærkerne på Dansk Rideforbunds hjemmeside

NB: Vi er ved at planlægge årets ryttermærkekurser. Datoer for afvikling meldes ud i klubben og findes her på hjemmesiden i løbet af foråret 2020