Arrangementer og nyheder i Aarhus Rideklub

Aarhus Rideklub er en klub fuld af aktiviteter - både for vores medlemmer, men i den grad også for folk udefra. Hold øje med vores kalender, hvor vi offentliggør arrangementer, du kan deltage i.

< augseptember 2019okt >
mationtofr

Varsling om prisstigninger i Aarhus Rideklub

Undervisning og ridning ved beriderelev til og med 4. år er uændret 185 kr. for en halv time.

Undervisning og ridning ved beriderelev 5-6. år stiger til 225 kr. for en halv time.

Prisen for halv ridning ved er uændret for beriderelever til og med 4. år 1.200 kr. pr. måned.

Prisen for halv ridning ved beriderelev 5. - 6. år stiger til 1.600 kr. pr. måned.

Prisen for fuld ridning ved beriderelev til og med 4. år er uændret 1.900 kr. pr. måned.

Prisen for fuld ridning ved beriderelev 5. - 6. år stiger til 2.400 kr. pr. måned.

Ny beriderelev hos Aarhus Rideklub

Byd velkommen til vores nye beriderelev Helena Kobborg.

Helena er 21 år. Efter studentereksamen og et lille år i Tyskland gik Helena i lære som berider i Sønderborg Rideklub. Hun er nu igang med 2. År af uddannelsen.

Helena startede hos os i august 2019.

Springundervisning med Torben Frandsen

Tirsdag den 14/5 er der springundervisning ved Torben Frandsen på Vilhelmsborg.

Både heste- og ponyekvipager er velkomne.

Tilmelding efter først til mølle og foregår via mail på: signeveng@gmail.com
Skriv gerne i mailen hvilket niveau I er på, og hvornår på dagen du ønsker, undervisningen skal ligge.

Tilmelding er bindende og skal ske på mail til signeveng@gmail.com

Ranglistevindere

Stort tillykke til årets ranglistevindere i dressur og spring, der fik overrakt deres pokaler til den årlige generalforsamling.

Vinderne blev i år:
Spring pony: Sofie Skjøth
Spring Hest: Camilla Schierff
Dressur Pony: Astrid Thuesen
Dressur Hest: Amalie Skou Hansen

Tusind tak til Kronborg Rideudstyr for at sponsorere gavekort til vinderne.

Der skal også lyde et stort tak til 'Team Easy On' aka vores beriderelever Nadja og Tanja, som altid er hjælpsomme og imødekommende.

For nyligt brugte de deres friweekend på at afholde et stort springstævne her i klubben.

Hvis der var en pokal til flittige og dygtige beriderelever, så skulle den gå til dem.