Arrangementer og nyheder i Aarhus Rideklub

Aarhus Rideklub er en klub fuld af aktiviteter - både for vores medlemmer, men i den grad også for folk udefra. Hold øje med vores kalender, hvor vi offentliggør arrangementer, du kan deltage i.

< febmarts 2019apr >
mationtofr

Springkursus med Torben Frandsen

Endelig begynder det at lugte af forår, og vi nærmer os udendørssæsonen igen.

Aarhus Rideklub arrangerer springkursus med Torben Frandsen på den store udendørs springbane på Vilhelmsborg.

Sæt kryds i kalenderen mandag d. 15/4 og tirsdag d. 16/4 2019.

Kurset foregår i hold af to ekvipager, og der vil blandt andet være mulighed for at springe stor vandgrav.

Pris for en dag 400 kr. pr. hest
For begge dage 700 kr. pr. hest

Tilmelding er bindende og skal ske på mail til signeveng@gmail.com

Alle er velkomne. Tilmelding efter først til mølle.

Der vil være grillpølser sponseret af Randers kød engros.

Ranglistevindere

Stort tillykke til årets ranglistevindere i dressur og spring, der fik overrakt deres pokaler til den årlige generalforsamling.

Vinderne blev i år:
Spring pony: Sofie Skjøth
Spring Hest: Camilla Schierff
Dressur Pony: Astrid Thuesen
Dressur Hest: Amalie Skou Hansen

Tusind tak til Kronborg Rideudstyr for at sponsorere gavekort til vinderne.

Der skal også lyde et stort tak til 'Team Easy On' aka vores beriderelever Nadja og Tanja, som altid er hjælpsomme og imødekommende.

For nyligt brugte de deres friweekend på at afholde et stort springstævne her i klubben.

Hvis der var en pokal til flittige og dygtige beriderelever, så skulle den gå til dem.