Christine Damberg Albertsen & Fandango

Christine Damberg Albertsen og Fandango red en 3. plads hjem i Kolling d. 3/4 i PRI med 66,125 %. Distriktsstævne.
Dette resultat betyder, at Christine og Fandango nu er B-equipage.

Astrid Hedemann vinder af pokalen Årets klubkammerat 2015
Christine Damberg Albertsen og Dryfe Starry Knight Aarhus Rideklub. Placeret til Pony DM i A-finalen.
Ryttermærke 1 på VB. Juni 2014

Påskesjov - start på en ny god tradition?

Solen skinende og forventningerne var høje, da en flok børn og andre barnlige sjæle lørdag den 19. april afleverede smukt dekorede æg til bedømmelse, inden æggene lidt senere skulle bruges til forskellige konkurrencer: Springning med æg på ske, trante æg ned ad bakke og sidst og ikke mindst langkast med æg.

De to dommere, Marianne og Lotte, som skulle udpege vinderne af de flottest dekorerede æg, var sat på en vanskelig opgave. Dekorationerne spændte vidt, fra det minimalistisk dekorerede over de traditionelt malede til kunstfærdigt decoupagerede æg. Marianne og Lotte var ”farvede” på den måde, at de udvalgte tre flotte æg, som alle var dekoreret med hestetegninger.

Alle konkurrencerne blev gennemført med stor entusiasme og ikke mindst fairness. Efter en forfriskning, lidt hjemmebag og påskeæg blev dagens mange vindere hyldet og belønnet med flotte påskeæg.

En stor tak til Mariann, som var primus motor bag arrangementet Påskesjov. Og ikke mindst en stor og varm tak til Fulden Blomsterstudie v. Tove Boisen, Fuldenvej 65 i Beder for de flotte guld-, sølv- og bronzemarcipanæg og til SuperBrugsen i Beder for de store Kinderæg.

SFN

Flotteste æg:

1. Mathilde

2. Sofie

3. Cecilie

Spring med æg:

1. Nanna

2. Dorte

3. Victor

Trante æg:

1. Hannah

2. Cecilie

3. Victor

Æggekast:

1. Sebastian

2. Victor

3. Cecilie

Påskesjov 2014

Foto's fra forskellige aktiviteter i AAR.

Præmieoverrækkelse pony DM dressur 2013
Sandra Gottlieb & Højvangs Bondeo.

Sandra og Bondeo har været til deres første internationale stævne og det blev til 2 stk. 5. pladser. Sandra ligger nr. 1 på AAR`s rangliste.

En overrasket fødselar.

Tillykke til Hans Jørgen med de 50 år.

Vores dygtige og succesfulde berider gennem mange år Hans Jørgen Nørgaard fylder 50 år.

I dagens anledning har nogle af Hans Jørgen`s ryttere gennem tiden lavet en lille surprise opvisning på banen på gårdspladsen alt imens venner, bekendte og kollegaer stod klar i vognporten med morgenkaffe.

Rideopvisning af nogle af Hans Jørgen`s elever gennem tiden.
Fødselaren
Vinder af DM kat.1 dressur 2011 Victoria & Natalina