Personale

Chefberider Hans Jørgen Nørgaard

Hans Jørgen blev udlært berider i 1992, og har bl.a. stået i lære hos Hasse Hoffmann. I dag er han chefberider i Aarhus Rideklub, og har herunder også det overordnede ansvar for de opstaldede heste.

Hans Jørgen har gennem flere år gjort sig gældende internationalt. Blandt hans resultater er en samlet 9. plads i World Cup´en i 1998 med Sivaldo, og derudover adskillige internationale topresultater med Piano Star.

Blandt hans elever er:

• Michael Søgaard som på Finale har deltaget i World Cup og EM
  • Nicole Ahlefeldt Laurvig-Lehn som har deltaget i World Cup på Esprit
  • Louise Schultz som med Ann-Machol af Hvarre til World Cup stævnet på Vilhelmsborg i 2003, slog hele den internationale elite i lilletur.

Hans Jørgen er læremester type: 1, 2 og 3

Hans Jørgen kan bookes til enetimer.

Kontakt: 40 87 72 45

Beriderelev Nadja Hanberg Carøe Therkildsen

Nadia er beriderelev hos Aarhus Rideklub, og har konkurreret i dressur op til Grand Prix-niveau og i springning op til MA-niveau.

Hun underviser hold i rideskolen og kan også bookes til enetimer. Nadia tager også heste i ridning.

Kontakt: 30 57 20 30

Beriderelev Kristian Pedersen

Kristian er beriderelev på første år. Kristian er særligt interesseret i springning og har konkurreret i LA1* (115cm) i springning på hest, og LA5 i dressur.

Kristian underviser hold i rideskolen, men også ryttere med egen hest. Lige som de andre beriderelever tager han også heste i ridning.

Kontakt: 61772892

Beriderelev Emilie Sahra Jørgensen

Emilie er beriderelev og har konkurreret op til intermediaire i dressur. Emilie er desuden autoriseret heste-veterinærsygeplejerske. Hun underviser både ryttere med egen hest, i rideskolen, og tager også heste i ridning.

Kontakt 21460020

Rideskoleleder og kontormedarbejder Lene Kissmeyer

Lene er vores kontormedarbejder og rideskoleleder, som varetager det administrative i klubben. Kontoret er åbent på tirsdage i tidsrummet 15.00 - 17.00 for personlig henvendelse eller pr. telefon. Mails besvares så vidt muligt dagligt.

Kontakt: eller 51 23 17 42 tirsdag kl. 15.00 - 17.00.