Personale

Chefberider Hans Jørgen Nørgaard

Hans Jørgen blev udlært berider i 1992, og har bl.a. stået i lære hos Hasse Hoffmann. I dag er han chefberider i Aarhus Rideklub, og har herunder også det overordnede ansvar for de opstaldede heste.

Hans Jørgen har gennem flere år gjort sig gældende internationalt. Blandt hans resultater er en samlet 9. plads i World Cup´en i 1998 med Sivaldo, og derudover adskillige internationale topresultater med Piano Star.

Blandt hans elever er:

• Michael Søgaard som på Finale har deltaget i World Cup og EM
  • Nicole Ahlefeldt Laurvig-Lehn som har deltaget i World Cup på Esprit
  • Louise Schultz som med Ann-Machol af Hvarre til World Cup stævnet på Vilhelmsborg i 2003, slog hele den internationale elite i lilletur

Hans Jørgen kan bookes til enetimer.

Kontakt: 40 87 72 45

Rideskoleleder og kontormedarbejder Lene Kissmeyer

Lene er vores kontormedarbejder og rideskoleleder, som varetager det administrative i klubben. Kontoret er åbent på tirsdage i tidsrummet 15.00 - 17.00 for personlig henvendelse eller pr. telefon. Mails besvares så vidt muligt dagligt.

Kontakt: eller 51 23 17 42 tirsdag kl. 15.00 - 17.00.

Beriderelev Tania Maria Joensen

Tania er beriderelev på sidste år af uddannelsen hos Aarhus Rideklub, og har konkurreret i dressur på Grand Prix-niveau.

Hun kan bookes til enetimer og tager også heste i ridning.

Kontakt: 40 53 56 68

Beriderelev Nadja Hanberg Carøe Therkildsen

Nadia er beriderelev hos Aarhus Rideklub, og har konkurreret i dressur op til Grand Prix-niveau og i springning op til MB-niveau.

Hun underviser hold i rideskolen og kan også bookes til enetimer. Nadia tager også heste i ridning.

Kontakt: 30 57 20 30

Beriderelev Helena Kobborg

Helena er beriderelev hos Aarhus Rideklub, og har konkurreret i dressur op til Prix st. George-niveau og springning op til LA-niveau.

Helena underviser hold i rideskolen og kan også bookes til enetimer. Derudover tager hun også heste i ridning.

Kontakt: 24 48 96 61