Ridelejr 2018

Rideskolen

Velkommen til rideskolen i Aarhus Rideklub.

Vi tilbyder kvalificeret rideundervisning for børn og voksne på alle niveauer. Vi har 20 ridehold mandag til torsdag, og fredage tilbyder vi enetimer for rideskolens elever. Vi har 13 søde ponyer og 9 dejlige heste.

Undervisningen varetages af vores beriderelever og foregår i hallen, som ligger i forlængelse af opvisningshallen, en 20x60 bane med spejle. Nogle gange i sommerhalvåret rides der på de udendørs dressurbaner ved skoven eller i skoven. Springundervisning foregår dog i den store opvisningshal eller på springbanen.

Alle elever i rideskolen skal være medlem af Aarhus Rideklub.

Kontakt
Tilmelding og spørgsmål angående rideskolen rettes til Lene Kissmeyer Tlf: 51231742. Tirsdage ml. kl. 15.00 -17.00 eller gerne på mail til

Udmeldelse
Udmeldelse af rideskolen kan ske pr. den 1. i en måned og skal meddeles inden den 20. i måneden før til kontoret eller på mail

Afbud
Af hensyn til hestenes motionering bedes alle afbud til rideundervisning venligst meddelt i god tid, gerne pr. SMS til underviseren eller på 51 23 17 42.
Dette er vigtigt så alle heste kommer ud hver dag.
Desuden bedes man komme en halv time før ridetimen, så der er tid til at strigle og sadle op.

Halvpart
Man kan få halvpart i en elevhest, halvparten kræver at man passer og rider hesten fredag, lørdag og søndag, dog med en folddag en af de nævnte dage. Retningslinier for halvparter fås ved henvendelse til Ledige ponyer/heste annonceres her på siden.

Enetimer på rideskolehest
For elever på vores rideskolehold tilbyder vi enetimer på rideskolehestene på udvalgte fredage. Man skriver sig på i mappe i sadelrummet.

Undervisning på egen hest
Vedrørende undervisning på egen hest henvises til beriderne og beridereleverne, se under "Privatundervisning".

Ulykkesforsikring
Som medlem af en rideklub under Dansk Rideforbund er det medlemmets (rytterens) egen pligt at være personligt ulykkesforsikret, jf. Dansk Rideforbunds bestemmelser herom. Aarhus Rideklub påtager sig ikke noget erstatningsansvar overfor medlemmer, der kommer til skade under udøvelsen af deres aktiviteter.