NYT FRA RIDESKOLEN

RIDESKOLEN HOLDER ALTID LUKKET PÅ HELLIGDAGE.

15/8 2018. Vores mail skulle gerne virke igen :)

brdr. thybo & co a/s

Sponsor i Aarhus Rideklubs rideskolestald.
    Vi sender en stor tak for sponsoratet
    Af vores nye dækkenstativer til alle vores
    rideskoleheste, samt de flotte
    bokse firmaet har fået fremstillet
    til vores rideskoleponyer.

HESTEPASSER FOR EN ELEVHEST?
    Kunne du tænke dig at være hestepasser for en elevhest er der mulighed for at blive skrevet op på vores venteliste. Det kræves, at du er en rutineret rytter og at du er elev i rideskolen.
    Er du interesseret så kontakt for yderligere information.

Alder 1 time/uge ~ 2 timer/uge
    6 - 17 år kr. 400,00 ~ kr. 650,00
    18 - 25 år. kr. 450,00 ~ kr. 750,00
    26 + kr. 600,00 ~ kr. 1.000,00

LØSE HESTE I GUL HAL

Heste der er løs i gul hal skal ALTID være under opsyn.
    Er man under 14 år skal man bære hjelm ved trækning til og fra gul hal.
    Man må IKKE opholde sig nede i hallen, når hestene er løs, kun når de skal indfanges.
    Det er meget vigtigt, at lågerne op til tilskuepladserne er lukkede.
    Lågerne SKAL trækkes for spejlene når der er heste løs i hallen og trækkes fra igen bagefter.

Sikkerhedsregler for fold ud og indlukning af rideskolehestene i Århus Rideklub.

Man må aldrig trække i grime uden tov.
    Alle under 14 år skal gå to og to til fold og må kun trække en hest hver, samt skal bære hjelm.
    Over 14 år må man gå alene med en hest til og fra folden, men der henstilles til man følges ad to og to. Der vurderes fra gang til gang om det er forsvarligt, hvis man står i en situation, hvor der lades en hest tilbage alene på folden.

INGEN må gå ind på folden til elevhestene, medmindre de kommer for at hente dem ud. Hvis et dækken skal justeres el. anden kontakt til hesten er nødvendig, sættes der et træk tov i hesten og den tages ud i slusen, hvor man ordner problemet.