AKTIVITETER I RIDESKOLEN

Ridelejr 2019

Aldersgruppen 6-14 år

Så er der åbent for tilmelding til ridelejr for Aarhus Rideklubs medlemmer
(mellem 6 og 14 år).

Ridelejren holdes over 3 dage og er uden overnatning.

Ridelejren afholdes:

Fredag den 13. september fra 16:00 til 19:30

Lørdag den 14. september fra kl. 09:00 til kl. 17:30

Søndag den 15. september fra kl. 09:00 til kl. 17:30

Det koster kr. 875, - inkl. mad, drikke og snacks.

Kom og vær med - vi skal hygge os, have det sjovt og være en masse sammen med hestene og naturligvis RIDE ☺

Ansvarlig for ridelejren er Nadja & Helena, vores to dygtige beriderelever - der vil selvfølgelig være tildelt hjælpepiger til alle deltagerne.

Tilmelding skal sendes til Lene Kissmeyer på mail: kontoret@aarhus-rideklub.dk
Betaling skal ske ved tilmelding på vores konto i JYSKE BANK 5072 1110331.

Sidste frist for tilmelding er søndag den 01-09-2019

Husk
Navn og alder, samt niveau (begynder, letøvet, øvet), tlf.nr. på dine forældre
– du skal huske at ønske 3 ponyer ☺, og er der en du kender, som du gerne vil på hold med, når der undervises, så navn på ham/ hende ☺

Der er følgende ponyer / heste at vælge mellem:

Akleja, Baily, Bandit,  Bruni, Fiona, Callie, Just Me, Kasall, Kasmir, Lambrusco, Robin, Perry, Sigge, Valle. - Man deles om 1 pony, så I er 2 om hver hest/pony ☺

GIV EN HJÆLPENDE HÅND: Vi håber, at nogle forældre kunne tænke sig at bage en kage eller nogle boller. Hvis du kan tænke dig at hjælpe, så skriv det i dit barns tilmelding (Der skal bages til; 28 børn, 14 hjælpere & 2 undervisere, så nok mest fair at man er flere om opgaven ☺ (Udgifterne refunderes ved aflevering af bon)

Vi glæder os til at se jer!

INTROMÆRKER

Aarhus Rideklub tilbyder løbende kurser i intromærke 1 & 2. Intromærkerne henvender sig til begyndere og let øvede, og har til formål at give eleverne viden om eget sikkerhedsudstyr samt færdigheder i at håndtere hesten sikkerhedsmæssigt forsvarligt. Desuden lærer eleverne at strigle, rense hove og sadle op.

Én Fredag hver måned fra april til oktober kan man tilmeldes en skovtur på elevheste – begrænset antal pladser – følg opslag i mappen for enetimer.

Elevstævne 12. maj 2012 LC3