Vores søde heste

Kasmir er en forvokset connemarapony fra Irland. Han er fra 2007 og måler 152 cm. Han har et dejligt sind og et godt hjerte og kan rides af alle. Kasmir ligger på et LA niveau i dressur og kan også springe lidt. 

Kasmir passes af Marie Jensen
La Romadur, eller i daglig tale Roma, er en skøn hoppe fra 2008. Roma er en flot dansk varmblodshoppe med Blue hors Romanov som morfar. Hun har været til kåring og har fået et super skønt hingsteføl Romario, som Romas avler er meget glad og stolt af Roma har super fine gangarter, hvor specielt hendes trav er at bemærke, hun kan øvelser til LB-niveau i dressur.

Hun er en bestemt dame, men også en rigtig dejlig hoppe at nusse om på staldgangen! :) 

Romadur passes af Christina Gosvig Nielsen.


Cherie er en dansk varmblodshoppe fra 2004. Hun er omkring 162 cm i stangmål.
Cherie går dressur på LA-niveau og elsker at springe. Hun er en hest med en dejlig personlighed men en meget bestemt dame i stald og på fold.


Cherie passes af Rikke Legaard
Smilla er en smuk fuldblodshoppe fra 2002. Hendes personlighed rummer et stort hjerte med en forkærlighed for tæt kontakt med rytteren, og hendes kompetencer ligger i dressuren. Spring er en sjælden fornøjelse, men når hun endelig får muligheden for det, nyder hun det i fulde drag. Den skønne dame er vild med skovture og er samtidig trafiksikker. Som rutineret rytter kan man komme langt med Smilla og hendes gangarter er utrolig fine, især galoppen. Hun er en meget opmærksom hest og til tider stædig, men har de bedste intentioner og et kærligt sind.

Smilla passes af Vanessa Barrit
Just Me er en meget sød og dejlig hoppe fra 1998, som måler ca. 155 i stang.

Just Me har 3 rigtig gode gangarter og kan mange dressurøvelser. Hun springer med stor lyst og god teknik.

Just Me passes af Cecilie Engholm og Anne Sofie Ebsen
Akleja er svensk varmblod og er født i 2007. Hun er 155 i stang og har en rigtig god personlighed. Hun er meget kælen, især bag ørene:0) Akleja er en meget sensitiv og bestemt dame, men hun gør sit bedste for sin rytter. Hun er ikke udpræget vild med at springe, men hun kan godt med den rette støtte. Akleja er på LA-niveau i dressur.

Akleja passes af Michelle Johnsen og Camille BhargavaGonzo er fra 2007 og en fin oldenburg. Han var en urutineret ung fyr, da han i oktober 2012 kom til AAR. Han er siden, ved hjælp af passerens uddannelse af ham, blevet til en rigtig dejlig dressurhest. Vi forventer rigtig meget af ham. Han er lærenem og har et fantastisk dejligt sind.

Han er stadig under uddannelse, da vi ønsker med tiden, at kunne tilbyde ham som en øvelsesstærk hest på LA-niveau.

Gonzo passes af Mariann Rosenlund