Rideskolens ponyer

Kasall er en dejlig lille 2'er pony på 136 cm. Han er en stille og rolig fyr, som egner sig til både begyndere og øvede. Kasall elsker en ridetur og at blive hygge om.

Kasall bliver passet af Julie Jensen
Baily er en skøn fjordhestevallak fra år 1998. Han er utrolig sød og en rigtig god elevhest. Han er ca. 145 cm høj og meget stærk. Han kan nemt bære en voksen, og derfor går han både børne- og voksenhold.


Baily bliver passet af Nanna Thostrup LarsenLine er en fjordhest/araber hoppe fra 2001. Line er på LB niveau i dressur, og hun kom til AAR i foråret i 2013. Hun er en 147,5 cm høj pony og er en sød og snakkesalig pony til både begyndere og rutinerede ryttere.

Line bliver passet af Rosa Olesen og Marie Jensen

Robin er en stor dejlig pony. Han er fra 1999. Da han kom i efteråret 2005 var han kun ryttervant, men nu er han en meget sød og dygtig pony og er meget populær. Robin er god til dressur og spring.

Robin passes af Maja Dahl Jensen og Ida Maria Andersen

Bella er fra 2004 og er en Kat II pony. En fin hvid skimmel hoppe med et frisk og glad sind. Bella blev hurtigt en af de mest ønskede ponyer i stalden og alle er glade for at ride hende. Hun går fint frem og er dygtig til spring.

Bella passes af Mathilde Rosenlund
Fjolle er fjordhest og fra 2006 og en kat. 1 pony. Da han blev købt i sommeren 2013 havde han gået skovture i Silkeborg. Siden er han blevet redet af beriderelever og passere, som han har lært en masse af. Fjolle er en meget venlig hest der rigtig gerne vil lave noget.

Fjolle passes af Gabriella Toft
Valle er en sød New Forest pony af hollandsk afstamning. Han er født i 1993 og er en stor 2'er pony. Han går fint i dressur og springer også med stor lyst. Han elsker at stå og snakke og nusse på staldgangen. Valle egner sig både til øvede ryttere og begyndere.

Valle passes af Alma Meier og Mille og Fria Kolling

Bandit er en sød og frisk vallak fra 2008. Han elsker godbidder og at blive nusset om. Bandit er både en dygtig dressur- og springpony. Han kan rides af både let øvede og rutinerede ryttere.

Bandit passes af Isabella Sofia Wiborg SerupLambrusco eller Lamse er en dansk sportspony. Han er både god til dressur og spring. Han kan rides af både nybegyndere og erfarne ryttere. Han elsker mad og nussetid.

Lambrusco passes af Kajsa Wiberg og Silje Dam


Bruni er en sød pony, som gerne vil lave noget. Han er forsigtig og kan godt lide selskab.

Bruni passes af Sarah Lykke Møller og Emilie MatthiassenCarli er en blandingspony på 12 år. Hun er rolig og glad for at arbejde. Hun elsker at springe men er også godt tilpas med dressur.

Carli passes af Naja Flensbak Søltoft