Elevponyer og -heste i Aarhus Rideklub 

 

Vi tilbyder kvalificeret rideundervisning for børn og voksne på alle niveauer. Vi har 20 ridehold mandag til torsdag, og fredage tilbyder vi enetimer for rideskolens elever. Se vores mange søde og dejlige ponyer og heste her. 

Ponyer

Bandit er en sød og frisk vallak fra 2008. Han er en stor kat 3 pony, og han er sød og samarbejdsvillig, samtidig med at han er opmærksom på sine omgivelser. Bandit er både en dygtig dressur- og springpony. Han kan rides af både nybegyndere og rutinerede ryttere.

Bandit passes af Arentze Birch Hald og Mathilde Nielsen

Isak er fra 2016 og er en skøn kat. 2 tinker-pony. Han kom til rideskolen i sommeren 2020, hvor han hurtigt faldt til blandt de andre heste i stalden. Hans bamsede udseende skal man ikke lade sig narre af, Isak er let på tå og vil gerne fremad i verden. Han er lige så god, som dagen er lang og er grundet sin unge alder i gang med at lære at gå i rideskole.

Isak passes af Ida Maria Phill Andersen

Sigge er en skøn lille kat. 2 pony fra 2010. Han elsker selskab og hilser altid med vrinsk fra sin boks. Han er sød og rolig og elsker at blive nusset på staldgangen. Sigge kan rides af både øvede og begyndere, og han er rigtig glad for at springe. "Alle elsker Sigge"

Sigge passes af Astrid Steg og Nicoline Keller Skjærlund

Maggie er en sød og smuk hoppe fra 2018. Hun er halv islænder og halv pinto. Maggie er ved at lære at gå på rideskole, og hun befinder sig rigtig godt i blandt de mange søde elever. Hun er frisk, men samarbejdsvillig, og hun gør sit bedste for at gøre sin rytter glad.

Maggie passes af Jessica Oszadlik Jensen og Sagal Ali

Fiona er en super skøn araber/welsh hoppe, der er kåret dansk sportspony. Hun har et fantastisk sind og vil gerne samarbejde med sin rytter. Hun er 140 i stang og er 2'er pony.

Fiona er en superdygtig dressurpony på LA-niveau. Hun er glad for at arbejde og springer også med stor lyst. Hun er en glad og frisk pony, som er super sød i al omgang.

Fiona passes af Isabella Sofia Wiborg Serup

Kasall er en dejlig lille 2'er pony på 136 cm. Han er en stille og rolig fyr, som egner sig til både begyndere og øvede. Kasall elsker en ridetur og at blive hygge om.

Kasall passes af Josefine Fammé og Liva Bak

Bruni er en sød pony, som gerne vil lave noget. Han er forsigtig og kan godt lide selskab.

Bruni passes af Frida Max Kirkegaard og Emma Victoria Gamm Smith

Dora er en sød, smuk og kærlig kat 2-pony, som kom til rideskolen i 2020. Hendes baggrund kendes ikke, men hun menes at være fra 2013. Da hun kom til AAR kunne hun ikke så meget og var meget usikker. Men nu er hun væsentlig dygtigere og let for hånden. Hun er lidt forsigtig og trives bedst med ro omkring sig.

Dora passes af Katrine Makela

Heste

Be Fun er en smuk trakehnerhoppe fra 2010 på omkring 170 cm i stang.

Hun er en opmærksom og kærlig hest med et dejligt sind.

Fun har tre rigtig gode gangarter, hvor især hendes trav er at bemærke. Hun er en øvelsesstærk dressurhest på MB-niveau.

Be Fun passes af Lise Tordrup og Nanna Thostrup Larsen

Kasmir er en forvokset connemarapony fra Irland. Han er fra 2007 og måler 152 cm.

Han har et dejligt sind og et godt hjerte og kan rides af alle. Kasmir ligger på et LA-niveau i dressur og kan også springe lidt. 

Kasmir passes af Liva Bisgaard Holm

Smilla er en smuk fuldblodshoppe fra 2002. Hun måler 163 cm. i stang. Hun er på LA niveau i dressur og har gået op til LA4 til stævner.

Hendes personlighed rummer et stort hjerte med en forkærlighed for tæt kontakt med rytteren. Den skønne dame er vild med skovture, og hun er samtidig trafiksikker.

Som rutineret rytter kan man komme langt med Smilla. Hun kan mange øvelser i dressur, og hendes gangarter er utrolig fine. Hun er en meget opmærksom hest og til tider stædig, men hun har de bedste intentioner og et kærligt sind.

Smilla passes af Kathrine Pedersen og Kirsten van der Steen

Akleja er svensk varmblod og er født i 2007. Hun er 155 i stang og har en rigtig god personlighed.

Hun er meget kælen, især bag ørene:0) Akleja er en rolig og sød hest, der altid gør sit bedste for rytteren.

Når hun springer, er der altid fart over feltet. Akleja er på LA-niveau i dressur.

Akleja passes af Alberte Pedersen og Julie Bramming

Gonzo er en fin sort oldenburg-vallak fra 2007 på ca. 170 cm i stang.

Han var en urutineret ung fyr, da han i oktober 2012 kom til AAR, men sidenhen er han blevet til en rigtig dejlig dressurhest, der i dag går stævner på LA-niveau.

Gonzo har evnen til at charme alle mennesker, han kommer i nærheden af, og han gør det med fuldt overlæg i håb om, at det kan føre til godbidder.

Gonzo passes af Mariann Rosenlund

Flora er en oldenborg på 12 år og 165 cm i stang. Hun har gået LA før og er først lige kommet tilbage til ridning efter en del tid. Hun er sød og frisk.

Flora passes af Julie Cecilie Nielsen og Sarah Elena Kurlandski Larsen


Monkey er en dejlig fuldblodsvallak fra 2007. Han måler ca. 160 i stang. Han er på LA niveau og er øvelsesstærk i mange dressurøvelser. Derudover har han også tre fine gangarter. Han er en sensitiv og kærlig hest, som altid vil gøre sin rytter glad under ridning.

Monkey passes af Marie Jensen

Linca er en sød holstener hoppe fra 2008. Hun måler 166 cm i stang. Inden Linca kom til rideskolen var hun springhest ved en af vores tidligere beriderelever, som sprang mellem 100-130 cm på hende.

Linca har det største hjerte, elsker at hygge på staldgangen og hidser sig aldrig op under opsadling.

Under rytter er Linca en virkelig fin hest. Hun har gode gangarter, som er lette at sidde i. Som tidligere springhest har hun brug for støtte fra sin rytter til at udføre de sværere dressurøvelser, men hun vil gøre alt for sin rytter, så man får en god tur, og hun skuffer aldrig.

Linca passes af Ane Bondrup og Anna Helene Comer Steffensen


Hestepasser på elevhest

Kunne du tænke dig at være hestepasser for en elevhest, så er der mulighed for at blive skrevet op på vores venteliste. Det kræver, at du er en rutineret rytter, og at du allerede er elev i rideskolen.

 

At passe en elevhest indebærer, at du passer og rider hesten fredag, lørdag og søndag, dog med en folddag en af de nævnte dage.

 

Du kan blive skrevet op ved at henvende dig til kontoret@aarhus-rideklub.dk

 

Se vores aftalevilkår nedenfor