Elevponyer og -heste i Aarhus Rideklub 

 

Vi tilbyder kvalificeret rideundervisning for børn og voksne på alle niveauer. Vi har 20 ridehold mandag til torsdag, og fredage tilbyder vi enetimer for rideskolens elever. Se vores mange søde og dejlige ponyer og heste her. 

Ponyer

Bandit er en sød og frisk vallak fra 2008. Han er en stor kat III pony, og han er sød og medgørlig, samtidig med at han er opmærksom på sine omgivelser. Bandit er både en dygtig dressur- og springpony. Han kan rides af både nybegyndere og rutinerede ryttere.

Bandit passes af Isabella Sofia Wiborg Serup

Lambrusco (Lamse) er en blanding af flere racer, bla. dansk sportspony. Han er både god til dressur og spring. Han kan rides af både nybegyndere og erfarne ryttere. Han elsker mad og nussetid.

Lambrusco passes af Siv Hougaard Nielsen og Ida Holmgaard

Robin er en stor dejlig pony. Han er fra 1999. Da han kom i efteråret 2005 var han kun ryttervant, men nu er han en meget sød og dygtig pony og er meget populær. Robin er god til dressur og spring.

Robin passes af Ida Maria Andersen

Sigge er en skøn lille kat. 2 pony fra 2010. Han elsker selskab og hilser altid med vrinsk fra sin boks. Han er sød og rolig og elsker at blive nusset på staldgangen. Sigge kan rides af både øvede og begyndere, og han er rigtig glad for at springe. "Alle elsker Sigge"

Sigge passes af Liva Vesterdahl Holm og Mille Kolling

Valle er en sød New Forest pony af hollandsk afstamning. Han er født i 1993 og er en stor 2'er pony.

Han går fint i dressur og springer også med stor lyst. Han elsker at stå og snakke og nusse på staldgangen. Valle egner sig både til øvede ryttere og begyndere.

Valle passes af Mille og Fria Kolling og Sophia Bervig

Fiona er en super skøn dansk sportspony med et fantastisk sind. Hun er født i 2001 og er en 2'er pony på 140 cm.
Fiona er en super dygtig dressurpony på LA niveau. Hun er glad for at arbejde og springer også med stor lyst. Hun er en glad og frisk pony, som er super sød i al omgang.

Fiona passes af Karla Brønd Miller

Kasall er en dejlig lille 2'er pony på 136 cm. Han er en stille og rolig fyr, som egner sig til både begyndere og øvede. Kasall elsker en ridetur og at blive hygge om.

Kasall passes af Julie Jensen

Bruni er en sød pony, som gerne vil lave noget. Han er forsigtig og kan godt lide selskab.

Bruni passes af Sarah Lykke Møller og Mille Marie Risom

Heste

Be Fun er en smuk trakehnerhoppe fra 2010 på omkring 170 cm i stang.

Hun er en opmærksom og kærlig hest med et dejligt sind.

Fun har tre rigtig gode gangarter, hvor især hendes trav er at bemærke. Hun er en øvelsesstærk dressurhest på MB-niveau.

Be Fun passes af Kirstine Rasmussen og Lise Tordrup

La Romadur, eller i daglig tale Roma, er en skøn Dansk Varmblods-hoppe på ca. 169 cm fra 2008.

Roma er efter Blue Hors Romanov, og hendes prominente ophav skinner også igennem på hendes super fine gangarter, hvor specielt hendes trav er at bemærke.

Roma kan alle øvelser til LA1 og LA2 i dressur, og er så småt på vej med flere øvelser på LA-niveau også.

Hun er en bestemt dame, der har sin egen mening om tingene, men hun sætter også stor pris på at blive nusset om på staldgangen!

Romadur passes af Christina Gosvig Nielsen.

Kasmir er en forvokset connemarapony fra Irland. Han er fra 2007 og måler 152 cm.

Han har et dejligt sind og et godt hjerte og kan rides af alle. Kasmir ligger på et LA-niveau i dressur og kan også springe lidt. 

Kasmir passes af Kajsa Wiberg og Marie Jensen

Smilla er en smuk fuldblodshoppe fra 2002. Hun måler 163 cm. i stang. Hun er på LA niveau i dressur og har gået op til LA4 til stævner.

Hendes personlighed rummer et stort hjerte med en forkærlighed for tæt kontakt med rytteren. Den skønne dame er vild med skovture, og hun er samtidig trafiksikker.

Som rutineret rytter kan man komme langt med Smilla. Hun kan mange øvelser i dressur, og hendes gangarter er utrolig fine. Hun er en meget opmærksom hest og til tider stædig, men hun har de bedste intentioner og et kærligt sind.

Smilla passes af Vanessa Barrit og Maja Dahl Jensen


Just Me er en meget sød og dejlig hoppe fra 1998, som måler ca. 155 i stang.

Just Me har 3 rigtig gode gangarter og kan mange dressurøvelser. Hun springer med stor lyst og god teknik.

Just Me passes af Cecilie Engholm og Anne Sofie Ebsen

Akleja er svensk varmblod og er født i 2007. Hun er 155 i stang og har en rigtig god personlighed.

Hun er meget kælen, især bag ørene:0) Akleja er en meget sensitiv og bestemt dame, men hun gør sit bedste for sin rytter.

Hun er ikke udpræget vild med at springe, men hun kan godt med den rette støtte. Akleja er på LA-niveau i dressur.

Akleja passes af Michelle Johnsen og Gabriella Toft

Gonzo er en fin sort oldenburg-vallak fra 2007 på ca. 170 cm i stang.

Han var en urutineret ung fyr, da han i oktober 2012 kom til AAR, men sidenhen er han blevet til en rigtig dejlig dressurhest, der i dag går stævner på LA-niveau.

Gonzo har evnen til at charme alle mennesker, han kommer i nærheden af, og han gør det med fuldt overlæg i håb om, at det kan føre til godbidder.

Gonzo passes af Mariann Rosenlund

Hestepasser på elevhest

Kunne du tænke dig at være hestepasser for en elevhest, så er der mulighed for at blive skrevet op på vores venteliste. Det kræver, at du er en rutineret rytter, og at du allerede er elev i rideskolen.

 

At passe en elevhest indebærer, at du passer og rider hesten fredag, lørdag og søndag, dog med en folddag en af de nævnte dage.

 

Du kan blive skrevet op ved at henvende dig til kontoret@aarhus-rideklub.dk

 

Se vores aftalevilkår nedenfor