Elevponyer og -heste i Aarhus Rideklub 

 

Vi tilbyder kvalificeret rideundervisning for børn og voksne på alle niveauer. Vi har 20 ridehold mandag til torsdag, og fredage tilbyder vi enetimer for rideskolens elever. Se vores mange søde og dejlige ponyer og heste her. 

Ponyer

Bandit er en sød og frisk vallak fra 2008. Han er en stor kat 3 pony, og han er sød og samarbejdsvillig, samtidig med at han er opmærksom på sine omgivelser. Bandit er både en dygtig dressur- og springpony. Han kan rides af både nybegyndere og rutinerede ryttere.

Bandit passes af Tilde Pind Nielsen og Mathilde Nielsen

Lambrusco (Lamse) er en kat 3 og er dansk sportspony. Han er både god til dressur og spring. Han kan rides af både nybegyndere og erfarne ryttere. Han kan have sine egne meninger om tingene, men han vil gerne samarbejde. Han elsker mad og nussetid.

Lambrusco passes af Nicoline Keller Skjærlund og Ida Holmgaard

Isak er fra 2016 og er en skøn kat. 2 tinker-pony. Han kom til rideskolen i sommeren 2020, hvor han hurtigt faldt til blandt de andre heste i stalden. Hans bamsede udseende skal man ikke lade sig narre af, Isak er let på tå og vil gerne fremad i verden. Han er lige så god, som dagen er lang og er grundet sin unge alder i gang med at lære at gå i rideskole.

Isak passes af Elisa Aaen Henberg

Robin er en stor dejlig pony. Han er fra 1999. Da han kom i efteråret 2005 var han kun ryttervant, men nu er han en meget sød og dygtig pony og er meget populær. Robin er god til dressur og spring.

Robin passes af Ida Maria Andersen

Sigge er en skøn lille kat. 2 pony fra 2010. Han elsker selskab og hilser altid med vrinsk fra sin boks. Han er sød og rolig og elsker at blive nusset på staldgangen. Sigge kan rides af både øvede og begyndere, og han er rigtig glad for at springe. "Alle elsker Sigge"

Sigge passes af Liva Bisgaard Holm og Maria Vester

Maggie er en sød og smuk hoppe fra 2018. Hun er halv islænder og halv pinto. Maggie er ved at lære at gå på rideskole, og hun befinder sig rigtig godt i blandt de mange søde elever. Hun er frisk, men samarbejdsvillig, og hun gør sit bedste for at gøre sin rytter glad.

Maggie passes af Nette Overvad Kubel og Sarah Lykke Møller

Fiona er en super skøn dansk sportspony med et fantastisk sind. Hun er født i 2001 og er en 2'er pony på 140 cm.
Fiona er en super dygtig dressurpony på LA niveau. Hun er glad for at arbejde og springer også med stor lyst. Hun er en glad og frisk pony, som er super sød i al omgang.

Fiona passes af Isabella Sofia Wiborg Serup

Kasall er en dejlig lille 2'er pony på 136 cm. Han er en stille og rolig fyr, som egner sig til både begyndere og øvede. Kasall elsker en ridetur og at blive hygge om.

Kasall passes af Frederikke Wøldike og Liva Bak

Bruni er en sød pony, som gerne vil lave noget. Han er forsigtig og kan godt lide selskab.

Bruni passes af Frida Max Kirkegaard og Emma Victoria Gamm Smith

Dora er en sød, smuk og kærlig kat 2-pony, som kom til rideskolen i 2020. Hendes baggrund kendes ikke, men hun menes at være fra 2013. Da hun kom til AAR kunne hun ikke så meget og var meget usikker. Men nu er hun væsentlig dygtigere og let for hånden. Hun er lidt forsigtig og trives bedst med ro omkring sig.

Dora passes af Sarah Elena Kurlandski Larsen og Simone Elena Dahl Jensen

Heste

Be Fun er en smuk trakehnerhoppe fra 2010 på omkring 170 cm i stang.

Hun er en opmærksom og kærlig hest med et dejligt sind.

Fun har tre rigtig gode gangarter, hvor især hendes trav er at bemærke. Hun er en øvelsesstærk dressurhest på MB-niveau.

Be Fun passes af Lise Tordrup og Dorthe Porse

Kasmir er en forvokset connemarapony fra Irland. Han er fra 2007 og måler 152 cm.

Han har et dejligt sind og et godt hjerte og kan rides af alle. Kasmir ligger på et LA-niveau i dressur og kan også springe lidt. 

Kasmir passes af Kajsa Wiberg og Marie Jensen

Smilla er en smuk fuldblodshoppe fra 2002. Hun måler 163 cm. i stang. Hun er på LA niveau i dressur og har gået op til LA4 til stævner.

Hendes personlighed rummer et stort hjerte med en forkærlighed for tæt kontakt med rytteren. Den skønne dame er vild med skovture, og hun er samtidig trafiksikker.

Som rutineret rytter kan man komme langt med Smilla. Hun kan mange øvelser i dressur, og hendes gangarter er utrolig fine. Hun er en meget opmærksom hest og til tider stædig, men hun har de bedste intentioner og et kærligt sind.

Smilla passes af Vanessa Barrit og Ane Bondrup


Just Me er en meget sød og dejlig hoppe fra 1998, som måler ca. 155 i stang.

Just Me har 3 rigtig gode gangarter og kan mange dressurøvelser. Hun springer med stor lyst og god teknik.

Just Me passes af Anne Sofie Ebsen og Kathrine Pedersen

Akleja er svensk varmblod og er født i 2007. Hun er 155 i stang og har en rigtig god personlighed.

Hun er meget kælen, især bag ørene:0) Akleja er en meget sensitiv og bestemt dame, men hun gør sit bedste for sin rytter.

Hun er ikke udpræget vild med at springe, men hun kan godt med den rette støtte. Akleja er på LA-niveau i dressur.

Akleja passes af Gabriella Toft og Julie Cecilie Nielsen

Gonzo er en fin sort oldenburg-vallak fra 2007 på ca. 170 cm i stang.

Han var en urutineret ung fyr, da han i oktober 2012 kom til AAR, men sidenhen er han blevet til en rigtig dejlig dressurhest, der i dag går stævner på LA-niveau.

Gonzo har evnen til at charme alle mennesker, han kommer i nærheden af, og han gør det med fuldt overlæg i håb om, at det kan føre til godbidder.

Gonzo passes af Mariann Rosenlund

Piratina

Tekst på vej.

Piratina passes af Karen Aaen og Julie Jensen

Monkey

Tekst på vej.

Monkey passes af Rikke Leegaard

Hestepasser på elevhest

Kunne du tænke dig at være hestepasser for en elevhest, så er der mulighed for at blive skrevet op på vores venteliste. Det kræver, at du er en rutineret rytter, og at du allerede er elev i rideskolen.

 

At passe en elevhest indebærer, at du passer og rider hesten fredag, lørdag og søndag, dog med en folddag en af de nævnte dage.

 

Du kan blive skrevet op ved at henvende dig til kontoret@aarhus-rideklub.dk

 

Se vores aftalevilkår nedenfor