Regler for ranglisten

Christine Damberg Albertsen og Dryfe Starry Knight Aarhus Rideklub. Placeret til Pony DM i A-finalen.

Formålet med ranglisten er at ramme bredt, så alle kan deltage på lige fod. Ligeledes håber vi på, at holde mere liv i stillingen hele året rundt.

Nedenfor kan du læse mere om reglerne.

1. Hvert år uddeles der på generalforsamlingen for det forgangne år præmie til den vindende ekvipage både for hest og pony i henholdsvis spring og dressur.

2. Hver kategori modtager en pokal samt et gavekort til rideudstyr på 500 kr.

3. Dine resultater skal være indberettet til: Sanne Nielsen senest 30 dage efter at resultaterne er opnået.

4. Husk at skrive om dato for opnået resultat, stævne, placering, navn på dig og din hest.

5. Listen opdateres hver mdr., så du kan følge med i, hvor du ligger.

Sådan får du point

1. plads = 30 point