Rideundervisning for ryttere med egen hest

Vi tilbyder undervisning på alle niveauer både i spring og dressur for både pensionærer og ryttere udefra. Undervisningen varetages af vores chefberider og vore beriderelever samt berider Torben Frandsen, som kommer efter aftale og underviser i springning.

Undervisningen foregår som regel på hverdage om eftermiddagen og aftenen og aftales med den enkelte underviser.

Undervisning kræver medlemsskab af AAR, lige som medlemsskab også er en betingelse for at benytte faciliteterne i klubben. Se mere under Medlem af Aarhus Rideklub.

Betaling for undervisning foregår månedsvist bagud. Betaling for ryttere udefra opkræves af AAR og samstemmes med, at der er købt og betalt medlemsskab af AAR for den enkelte rytter.

Priser for undervisning ved chefberider Hans Jørgen Nørgaard

Enetime (30 min.) 300 kr. pr. gang

Enetime (45 min.)

400 kr. pr. gang
Deletime (45 min.) 250 pr. person per gang

Priser for undervisning ved beriderelev

Enetime (30 min.) til og med 4. års beriderelev 185 kr. pr. gang
Enetime (30 min.) 5. og 6. års beriderelev 225 kr. pr. gang

Enetime (45 min.)

250 kr. pr. gang
Deletime (45 min.) 140 pr. person per gang

Springning

Tirsdag varetages undervisningen af Torben Frandsen, man skal selv danne hold og henvende sig til Torben Frandsen på tlf. 23311772. Man skal være medlem af Aarhus Rideklub for at deltage i springundervisningen.

Hold á max 4 pensionærer i AAR (30 min.) 650 kr. pr. gang

Hold á max 4 pensionærer i AAR (60 min.)

1300 kr. pr. gang
Hold á max 6 ryttere udefra (30 min.) 680 pr. gang
Hold á max 6 ryttere udefra (60 min.) 1330 pr. gang

Det er ikke tilladt under nogen omstændigheder at bruge andre undervisere end dem AAR tilbyder. Skulle det mod forventning ske, kan det resultere i bortvisning.