Rideundervisning for ryttere med egen hest

Vi tilbyder undervisning på alle niveauer både i spring og dressur for både pensionærer og ryttere udefra. Undervisningen varetages af vores chefberider og vore beriderelever samt berider Torben Frandsen, som kommer efter aftale og underviser i springning.

Undervisningen foregår som regel på hverdage om eftermiddagen og aftenen og aftales med den enkelte underviser.

Undervisning kræver medlemsskab af AAR, lige som medlemsskab også er en betingelse for at benytte faciliteterne i klubben. Se mere under Medlem af Aarhus Rideklub.

Betaling for undervisning foregår månedsvist bagud. Betaling for ryttere udefra opkræves af AAR og samstemmes med, at der er købt og betalt medlemsskab af AAR for den enkelte rytter.

Priser for undervisning ved chefberider Hans Jørgen Nørgaard

Enetime (30 min.) 300 kr. per gang

Enetime (45 min.)

400 kr. per gang
Deletime (45 min.) 250 per person per gang

Priser for undervisning ved beriderelev

Enetime (30 min.) til og med 4. års beriderelev 185 kr. per gang
Enetime (30 min.) 5. og 6. års beriderelev 225 kr. per gang

Deletime - 2 ryttere (30 min.)

150 kr. per gang
Hold - 3 ryttere eller flere (30 min.)

75 kr. per rytter per gang

Det er ikke tilladt under nogen omstændigheder at bruge andre undervisere end dem AAR tilbyder. Skulle det mod forventning ske, kan det resultere i bortvisning.