Vores heste


Bandit

15 år

Passes af Mathilde Wulff Nielsen og Karolina May Rytter Dahlstrøm. - Bandit er en sød og samarbejdsvillig pony, som både er en dygtig til dressur og spring. Han kan rides af både nybegyndere og rutinerede ryttere.

Isak

Tinker 7 år

Passes af Ella Adamsen og Arentze Hald. - Isaks bamsede udseende skal man ikke lade sig narre af, Isak er let på tå og vil gerne fremad i verden. Han er lige så god, som dagen er lang.

Sigge

13 år

Passes af Astrid Steg og Wilma Wulff Nielsen. - Sigge elsker selskab og hilser altid med vrinsk fra sin boks. Han er sød og rolig og elsker at blive nusset på staldgangen. Sigge kan rides af både øvede og begyndere, og han er rigtig glad for at springe.

Maggie

Islænder/pinto 5 år

Passes af Sagal Ali og Maja Dicte Rasmussen. - Maggie er en sød og smuk hoppe som er halv islænder og halv pinto. Hun er frisk, men samarbejdsvillig, og hun gør sit bedste for at gøre sin rytter glad.

Fiona

Araber/Welsh 22 år

Passes af Isabella Sofia Wiborg Serup. - Fiona er en super skøn pony med et fantastisk sind, som gerne vil samarbejde med sin rytter. Hun er sød i al omgang. Fiona er kåret Dansk sportspony og er en superdygtig dressurpony på LA-niveau. Hun er glad for at arbejde og lytter godt til rytterens signaler.

Kasall

26 år

Passes af Josefine Fammé og Liva Bak. - Kasall er en stille og rolig fyr, som egner sig til både begyndere og øvede. Kasall elsker en ridetur og at blive hygge om.

Bruni

Welsh 21 år

Passes af Ida Maria Phill Andersen. - Bruni er en sød pony, som gerne vil lave noget. Han er forsigtig og kan godt lide selskab.

Dora

10 år

Passes af Katrine Makela. - Dora er en sød, smuk og kærlig pony, som er let for hånden. Hun er lidt forsigtig og trives bedst med ro omkring sig.

Cina

0 år

Passes af Jessica Oszadlik og Emilie Hjorth Fuglsang Bertelsen. - Tekst på vej.

Pepper

Connemara 0 år

Passes af Emma Victoria Gamm Smith. - Tekst på vej.

Kasmir

Connemara 16 år

Passes af Liva Bisgaard Holm. - Kasmir er en forvokset connemarapony på 152 cm. Han har et dejligt sind og et godt hjerte og kan rides af alle. Kasmir ligger på et LA-niveau i dressur og kan også springe lidt.

Akleja

Svensk Varmblod 16 år

Passes af Julie Bramming og Alberte Pedersen. - Akleja er en rolig og sød hest, der altid gør sit bedste for rytteren. Når hun springer, er der altid fart over feltet. Akleja er på LA-niveau i dressur.

Be Fun

Trakehner 13 år

Passes af Lise Tordrup og Nanna Thostrup Larsen. - Be Fun er en smuk dame på 170 cm i stang. Hun er en opmærksom og kærlig hest med et dejligt sind. Fun har tre rigtig gode gangarter, hvor især hendes trav er at bemærke. Hun er en øvelsesstærk dressurhest på MB-niveau.

Gonzo

Oldenborg 16 år

Passes af Mariann Rosenlund. - Gonzo er en fin sort dreng på ca. 170 cm i stang, som går dressur på LA-niveau. Gonzo har evnen til at charme alle mennesker, han kommer i nærheden af, og han gør det med fuldt overlæg i håb om, at det kan føre til godbidder.

Monkey

Fuldblod 17 år

Passes af Marie Jensen. - Monkey er en dejlig vallak på ca. 160 i stang. Han er på LA niveau og er øvelsesstærk i mange dressurøvelser. Derudover har han også tre fine gangarter. Han er en sensitiv og kærlig hest, som altid vil gøre sin rytter glad under ridning.

Flora

Oldenborg 14 år

Passes af Julie Cecilie Nielsen og Sarah Elena Kurlandski Larsen. - Flora er en sød og frisk oldenborg på 165 cm i stang. Hun er på LA-niveau i dressur.

Linca

Holstener 15 år

Passes af Anna Helene Comer Steffensen og Julie Jensen. - Linca er en sød hoppe på 166 cm i stang. Linca har tidligere været springhest og har gået 130 cm klasser. Hun har det største hjerte og elsker at hygge på staldgangen. Hun har gode gangarter og er nem at sidde på. Hun vil gøre alt for, at man får en god tur.

Sveske

Oldenborg/Dansk Varmblod 15 år

Passes af Ida Holmgaard og Tilde Pind Nielsen. - Tekst på vej.

Milo

Pura Raza Española 15 år

Passes af Maria Jepens. - Tekst på vej.

Vores sponsorer