Vores heste


Bandit

16 år

Passes af Wilma Wulff Nielsen og Karolina May Rytter Dahlstrøm. - Bandit er en sød og samarbejdsvillig pony, som både er en dygtig til dressur og spring. Han kan rides af både nybegyndere og rutinerede ryttere.

Sigge

14 år

Passes af Astrid Steg og Mathilde Wulff Nielsen. - Sigge elsker selskab og hilser altid med vrinsk fra sin boks. Han er sød og rolig og elsker at blive nusset på staldgangen. Sigge kan rides af både øvede og begyndere, og han er rigtig glad for at springe.

Maggie

Islænder/pinto 6 år

Passes af Sagal Ali og Maja Dicte Rasmussen. - Maggie er en sød og smuk hoppe som er halv islænder og halv pinto. Hun er frisk, men samarbejdsvillig, og hun gør sit bedste for at gøre sin rytter glad.

Kasall

27 år

Passes af Josefine Fammé og Liva Bak. - Kasall er en stille og rolig fyr, som egner sig til både begyndere og øvede. Kasall elsker en ridetur og at blive hygget om.

Dora

11 år

Passes af Katrine Makela. - Dora er en sød, smuk og kærlig pony, som er let for hånden. Hun er lidt forsigtig og trives bedst med ro omkring sig.

Marlow

Welsh 6 år

Passes af Victoria Høg Poulsen og Hemma Esterle. Billede og tekst på vej.

Duchess

Welsh 13 år

Passes af Freja Buch Madsen og Victoria og Vanessa Brockstedt. Billede og tekst på vej.

Choco

Dansk Sportspony 14 år

Passes af Jessica Oszadlik Jensen og Arentze Hald. Billede og tekst på vej.

Akleja

Svensk Varmblod 17 år

Passes af Alberte Pedersen og Kirsten van der Steen - Akleja er en rolig og sød hest, der altid gør sit bedste for rytteren. Når hun springer, er der altid fart over feltet. Akleja er på LA-niveau i dressur.

Kasmir

Connemara 17 år

Passes af Liva Bisgaard Holm. - Kasmir er en forvokset connemarapony på 152 cm. Han har et dejligt sind og et godt hjerte og kan rides af alle. Kasmir ligger på et LA-niveau i dressur og kan også springe lidt.

Be Fun

Trakehner 14 år

Passes af Lise Tordrup og Nanna Thostrup Larsen. - Be Fun er en smuk dame på 170 cm i stang. Hun er en opmærksom og kærlig hest med et dejligt sind. Fun har tre rigtig gode gangarter, hvor især hendes trav er at bemærke. Hun er en øvelsesstærk dressurhest på MB-niveau.

Gonzo

Oldenborg 17 år

Passes af Mariann Rosenlund. - Gonzo er en fin sort dreng på ca. 170 cm i stang, som går dressur på LA-niveau. Gonzo har evnen til at charme alle mennesker, han kommer i nærheden af, og han gør det med fuldt overlæg i håb om, at det kan føre til godbidder.

Flora

Oldenborg 15 år

Passes af Julie Cecilie Nielsen og Maria Lauridsen. - Flora er en sød og frisk oldenborg på 165 cm i stang. Hun er på LA-niveau i dressur.

Linca

Holstener 16 år

Passes af Anna Helene Comer Steffensen og Julie Jensen. - Linca er en sød hoppe på 166 cm i stang. Linca har tidligere været springhest og har gået 130 cm klasser. Hun har det største hjerte og elsker at hygge på staldgangen. Hun har gode gangarter og er nem at sidde på. Hun vil gøre alt for, at man får en god tur.

Sveske

Oldenborg/Dansk Varmblod 16 år

Passes af Ida Holmgaard og Tilde Pind Nielsen. - Tekst på vej.

Zackira

Dansk varmblod 15 år

Passes af Marie Jensen. Foto på vej. Zackira er en hoppe på 171 cm. Hun har tre gode gangarter og er selvgående og meget arbejdsvillig med god energi. Hun er glad for at springe og er dygtig til dressur.

Marlisa

Oldenborg 12 år

Passes af Julie Bramming - Marlisa er en sød og smuk hoppe på ca. 163 cm. Hun er dygtig til både spring og dressur. Hun er glad for at lave noget og vil gerne fremad, men hun er samarbejdsvillig og gør altid sit bedste. Marlisa er meget kælen, og elsker at blive nusset om.

Vores sponsorer