Rideskolen

Kvalificeret rideundervisning på hold for både børn og voksne

Rideskolen har ridehold for både børn, unge og voksne. Der er undervisning målrettet begyndere, letøvede og øvede ryttere. Læs mere om vores hold her.

Når du kommer til ridning hos os, låner du en af vores søde heste eller ponyer til ridetimen.

Vi har heste til både nybegyndere, de letøvede og de mere rutinerede ryttere. Hver anden måned bytter man hest, så man prøver at ride på forskellige ponyer/heste.

Vi har 20 ridehold mandag til torsdag. Undervisningen foregår mandag til torsdag i eftermiddags- og aftentimerne, og fredage tilbyder vi enetimer for rideskolens elever, hvor du kan betale for at få en underviser til at undervise dig alene eller dele timen med en anden.

 Du kan finde undervisningsplanen for rideskolen her

 

Se vores priser i rideskolen

Kunne du tænke dig at være hestepasser/part på en elevhest eller -pony, så er der mulighed for at blive skrevet op på vores venteliste.

Det kræver, at du som minimum har taget alle tre ryttermærker, og at du allerede er elev i rideskolen.

At passe en elevhest indebærer, at du passer og rider hesten fredag, lørdag og søndag, dog med en fridag med fold en af de nævnte dage samt i ferierne. Du kan blive skrevet op ved at kontakte vores administration.

Vær opmærksom på, at vi gør meget ud af at matche vores heste med de rette ryttere, som passer sammen i niveau og kompetencer samt at kemien passer.

Det er derfor ikke sikkert, at du får tilbudt en hest, selvom du står øverst på ventelisten, eller at du kan få dit første ønske opfyldt med det samme.

Vores sponsorer