Anerkendelse af hjælp til stævner: Nyt pointsystem

30-08-2023

For at anerkende den uvurderlige hjælp ved vores stævner, har vi besluttet at lancere et pointsystem, hvor man optjener point, som senere kan indløses til udvalgte ydelser og produkter i en kommende webshop.

I shoppen vil der være et udvalg, som kan give værdi til alle typer medlemmer, uanset om I er pensionærer, udefrakommende eller deltager i rideskolen. Man tjener point på alle stævner og arrangementer som er åbne for andre klubber.

Optjeningen af point starter allerede fra de kommende stævner i oktober (C-stævnet i dressur og Aarhusmesterskaberne i spring). I vil kunne se jeres point på jeres profiler via hjemmesiden kort efter stævnet. Indløsningen vil blive mulig senere på året, når webshoppen er klar. Vi vil snarest informere jer om de konkrete ydelser og varer, I kan indløse jeres optjente point til.

Læs mere

Vedrørende medlems-login

09-07-2023

Vi arbejder i øjeblikket på at få sammenkørt medlemsdatabasen med vores regnskabssystem. Det er et stort arbejde, da vi er mange medlemmer, derfor kan man endnu ikke se sine ydelser, når man logger ind på sin bruger - lige som man heller ikke kan bestille ydelser gennem sit login endnu.

Vi er dog begyndt at sende emails med nyheder gennem systemet, og vi anbefaler derfor - både for Lenes skyld, men også for jeres egen, at man opretter login. Vi vil notificere på email, når der er nye funktioner tilgængelige. 

Fakturering foregår derfor som hidtil, og bestilling af ydelser mv. foregår til rette vedkommende via kontaktsiden.

Tak for tålmodigheden.

Læs mere

Info om nyt medlemssystem Zakobo

07-06-2023

Den 7/6 2023 holdt vi informationsaften om klubbens nye system Zakobo. 

Med overgangen til det nye system skal alle medlemmer have en Zakobo-profil via vores nye hjemmeside (login og oprettelse af bruger findes i menuen).

Til arrangementet grillede vi lidt pølser, og der var mulighed for at stille spørgsmål og få hjælp til at oprette sin profil.

Zakobo bliver blandt andet bliver en platform for alle vores ydelser samt betaling heraf i fremtiden, og informationen ved arrangement er derfor relevant for alle medlemmer - inklusiv ryttere i rideskolen, pensionærer, medlemmer udefra samt passive medlemmer.

Download slides fra præsentationen her

Læs mere

Vores sponsorer